Ja na kraju uzeo White Shark Shinobi 2
https://whiteshark.gg/hr/tipkovnice/...veni-prekidaci
Znaci odustao sam od bezicnog Redragona jer nije postojala u bijeloj boji, a crnu ne mogu smisliti...
Vidio sam da Shark ima odvojivi kabel, pa ajde ako bas trebam prostor, ne moram izvlaciti i skroz otpetljavati kablove, samo je istekam i maknem...
Gledao sam i neku Sharkoon u Harvey Normanu za 70€, isto 60% format, ali nije mi se davao taj novac za takodjer zicanu tastaturu.
Problem je sto Shark nigdje nisam nasao izlozen da uopce vidim o cemu se radi, ali riskirao sam i mogu reci ostao skroz ugodno iznenadjen. Tipkovnica je skroz cvrsta, tipke su bas bas ugladjene (nema da tipka zaglavljuje ako se ukoso pritiska ili tako nesto), kapice nista ne plesu uokolo i nema nikakav flex kad je pokusam rukama uvijati. Mrvicu mi zvuci suplje, ali vjerujem da se moze staviti spuzvica u nju, pa bude bolje.....
Uglavnom mi je ostavila daleko bolji dojam od Sharkoona za 70€ i drago mi je da nisam istreso novce na njega
Ovo mi je ujedno i prva mehanicka, a prelazak sa niskog profila i scissor switcheva mi trazi prilagodbu...ali gust mi je tipkati...
Za sad mi je minus njen software koji mi ne radi na Win 10, osvjetljenje i njegovi svi modovi rade uredno preko FN tipke, kao i ostale dvostruke funkcije, ali sam se nadao mozda izmemorirati neke shortcute :/
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G