Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.04.2025., 20:40   #79660
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
možda je ovo pravo mjesto da pitam, a bez da budem granatiran sa tisućama osuda, ima veze s vožnjom pa nadam se da nije bed

već nekoliko godina, povremeno, kada mi zatreba koristim nešto za smirenje, u malim količinama, sve regulare,... danas sam putem maila naručio lijekove, koje sam (identične) naručio zadnji put prije ravno godinu dana, moj doktor obiteljske medicine mi je uz poruku da je poslao lijekove u apoteku, napisao i nešto u stilu: "da mi izriče upozorenje kao vozaču da koristim djelatne tvari koje značajno utječu na sposobnost upravljanja motornim vozilom"

odakle sada odjednom, pa usudio bih se čak i reći tako, mu prava bez nekakve moje prethodne konzultacije da ide tako nešto upisivati? vrag mi nije dao mira, pa sam išao googlati i vidim da od prošle godine postoji nekakav novi pravilnik o zdravstvenim pregledima za vozače,... i ne mogu razlučiti, dali mu je to neko nametnuo da ide pisati? dali ima nešto protiv mene? sada, kada me policija zaustavi, oni mogu viditi i moj zdravstveni karton? i smatrati da sam pod utjecajem opojnih sredstava? i isto tako, poslati me na izvanredni liječnički pregled?

ne mogu vjerovati da je to išao raditi za minimalne doze i količine lijeka, i baš sam ono, moram priznati, danas izvan sebe... pa kakve su to fore? i traži da dođem za 10-ak dana kod njega, pa se brinem da bi me mogao poslati i na neki izvanredni liječnički pregled? je li vrijeme da promjenim doktora u ovih 10-ak dana kako bih u budućnosti izbjegao takve komplikacije i "ceremonije" s njim? ima li tko kakvih sličnih iskustava od vas forumaša?