Di je Ivo_Strojnica...
Dakle, jutros sam vidio jednog biciklista pod punom ratnom spremom, ali njega sam vidio i jucer, tako da je to neki lokalni entuzijast... Onako, obucen za sve vremenske prilike, vidi se da je posteni biciklist...
Ali recimo, danas pjeske isao po Marticevoj od HNB do Kvatrica... U tih 10min, a bilo je oko 10 ujutro sam vidio 3 (rijecima - TRI) biciklista... Marticeva je prakticki magistrala biciklisticka jer se proteze od HNB pa sve do Kvatrica... Jucer i prekjucer isao biciklom istom dionicom, onako, ako vidim 2-3 biciklista, puno sam rekao...
Dostavljace ne smatram biciklistima jer ono sto oni voze nisu bicikli, vec motorkotaci sa elektricnim motorima... A ni njih nisam nesto puno vidio...
Poanta price? Biciklizam u Zagrebu je izrazito sezonska pojava i ovisi o godisnjem dobu i o vremenskim uvjetima... Dakle, ako je imalo hladno, nece biti biciklista, tako da ovo sto je Tetejac napravio u centru (HNK, Gunduliceva i ostalo) su obicni trlababalan i potpuno je beskorisno u Zagrebu... Zagreb NIJE Amsterdam (srecom) i nikada nece biti, a ti Amsterdamci nek se slobodno osjecaju slobodno na svojim biciklima...
Da ostanemo u temi, vidio sam i puno parkiranih auta...