Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.04.2025., 18:28   #79603
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Po danu i može proći. Pod pretpostavkom da gledaš objekte na udaljenosti metar od auta. Sve dalje od toga se teško identificira jer fish eye ubije sve

Na vožnju se ne mogu požaliti. Izrazito udoban i pregledan auto.
Iskreno, nisam siguran koji motor je bio unutra. Znam da je bio benzin + tvornički plin. Pretpostavljam da je 1.0/74 kw. Preko 130 je dosta buke u kabini. Uglavnom, mjenjač je bio problematičan. Na nekih 60k km je počeo štekati i dosta se teže šaltao. Inače, ona plava boja mu odlično stoji
Auto je bio praktički nov, pa tvrda plastika još nije počela škripati. U globalu, nemam neke zamjerke, ali imam osjećaj da taj auto u nekom sudaru ne bi dobro prošao. Ne znam, možda je samo takav osjećaj kad čuješ "šuplje" zatvaranje vrata
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Vi s tim kamerama...
Čemu vam točno te kamere služe da vas toliko dira rezolucija i kvaliteta slike po mraku i kiši?
Nije mi dealbreaker, ali ne vidim smisao kamere/ekrana koja ima kvalitetu slike takvu da ne mogu razlikovati grm trave/kutiju/kamen. Doslovce mi aparat za kavu ima ekran s boljom rezolucijom. Imaš nešto što ne pomaže koliko bi trebalo.
Evo npr. kamera mi je super dok imam prikolicu bez cerade.

Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 08.04.2025. u 18:41.
sinisa1989 je offline   Reply With Quote