Family roadtrip Split - Bologna - Split u hipstermobilu. Povod je bio koncert Jovanottija u Bologni. Koncert je bio u nedjelju, na put smo krenuli u petak popodne
Pošto smo osim ulaznica imali rezerviran samo hotel kraj dvorane za noć koncerta, ostalo smo organizirali u hodu i to je ispalo super. Planirali smo petak prespavati negdje u Istri ali smo skužili da je u Italiji bolji izbor i jeftinije, pa smo produžili do Hotel Vile Condulmer blizu Venecije. 160€ za nas 4 sa doručkom. Parkira se odmah ispred ulaza u sobu (koja je vjerojatno nekad bila konjušnica) što je dosta zgodno
U subotu smo otišli do Venecije, recepcioner iz hotela nas je uputio na dobar jeftini parking (3€/sat). Znate kako se putuje po Veneciji, najveće face ovako
Čuo sam Rivu (2X V8) ulicu dalje, kad sam došao na most, taman se sudarila sa kućom i glupim gondolijerom. Riva je inače Ferrari na vodi, čak su i partneri na neki način
Smještaj za subotu smo našli u selu/gradiću Roverbella, trošna grofovska vila je dosta simpatična, isto 160€ sa doručkom
U nedjelju smo se našli sa prijateljima iz Zagreba, oni su spavali u Modeni. Kad smo već bili tamo otišli smo u muzej. To iskustvo nas je kostalo skoro 100€

(primjetite ulje ispod alfe)

Imam masu slika i ovako sam pretjerao.
Na večer kao odgovorni roditelji ostavili djecu u hotelu na Nintendu, a nas 4 na koncert
Ponedjeljak malo tetrisa poslije shoppinga i direkt prema Splitu
Ukupno nekih 1800km puta, potrošili između 1000 i 1500€ za sve ali smo dosta zadovoljni. Ponovilo se 🙌
Sent from my iPhone using Tapatalk