Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
A jesi primjer našao 
Inače neznam u što si točno investirao kad si nakon 4 godine na nuli trebao bi bit u plusu, SP500 recimo je prije 4 god bio na cca 4000), ali evo potencijalni scenarij i viđen i doživljen, jer jebiga svi smo mi imali momente kad smo mislili da ćemo kupovat jeftino, prodavat skupo i opet kupovat jeftino,... čak smo imali i uspjehe, do jednom 
|
Pa nije morao ić do 1929, možda je kupio nikkei 1989.
Ali da, takvi pokušaji vrlo često upravo tako završe

Long term svakako treba gledati, ako si dovoljno mlad dakako

Bez obzira na to, po meni naša generacija neće niti izbliza uživati rast kakav su uživali boomeri, barem što se USA tiče. Ulagati sad pa se nadati penziji za tridesetak godina ili više, vrlo je malo vjerojatno da će USA biti na istoj poziciji kao i sada. Po meni je ovo što Trump radi odraz slabosti, ne snage, iako se čini drukčije.
Što se short terma tiče, sigurno ne bi sad ništa kupovao jer mi ovo sve skupa liči na debeli bull trap, kaže se da je sve priced in ali lik i njegova solipsističko-narcisoidna ličnost vrlo vjerojatno neće dozvoliti odustajanje od pogubnih poteza, svi misle da je najava poduplavanja carina Kini nekakav blef, meni se čini da uopće nije. Dodati tome nadolazeći rat protiv Irana, ako ništa kupovao bi zlato i to obvezno u fizičkom obliku

P.S. ovo nije financijski savjet