Nazalost Iskon je dotaknuo novo dno, ostavili su me 9 dana bez Interenta, jer idioti ne znaju ni mogu uskladiti bazu sa realnim stanjem. Kod roditelja u kuci su odjavili Internet i oni su automatizmom i meni odjavili optiku, makar je moj prikljucak na moje ime.
I u tih 9 dana su se pravili glupim, a dobro su znali da su idioti odjavili moju opticku nit i tek nakon 9 dana zove HT i kaze dosli smo vam spojiti optiku, da li vec imate prikljucak u kuci?
I sad sam dobio racun za prosli mjesec umanjen za 14 centa i plus jos moram vracati staru opremu, jer mi je ht napravio novi prikljucak.
Otkad ih je HT u potpunosti preuzeo, to vise nema veze sa Iskonom, u korisnickoj ne znas tko je veci idiot, sigurno sam im pet puta rekao da promjene adresu i sad uz umanjenje od 14 centa sam dobio i racun sa krivom adresom, nakon svega.
Uvijek sam ih hvalio, ali nakon desetak godina ovo je dno od kompanije, ako slucajno ste nekad imali vise usluga na isto ime ili samo isti kontakt, pitanje je vremena kad ce vama odjaviti uslugu koja se koristi i onda im treba 15 dana za ponovno ukljucenje.