Citiraj:
Autor kopija
FUN FACT: moj omiljeni zvjezdoznanac se slaže, krajem prošle godine je najavio potop u travnju.
Dok mi gledamo u ekrane, na nebu je počelo VELIKO preslagivanje.
|
Ako si s ovim htio na humorističan način reći da gatam, onda si 100% u pravu, gatam naravno. Da nešto
znam bio bi miljunaš već s obzirom da san na tržištu godinama...
Konkretne kripto prognoze temeljim na četverogodišnjem BTC ciklusu koji je realno aktivan otkad je BTC i dok se isti ne uruši je i dalje aktivan. A hoće li se urušit ili ponovo dogodit ćemo znati u Q4

Jedno je sigurno, ni 2017. ni 2021. nismo stajali ovako loše u ovom periodu marketa, bear je bio bear, bull je bio bull, dok ove godine imamo bear usred bulla
Citiraj:
Autor Libertus
Ako se igra na ovo, bilo bi dobro kupiti dionice i onda prodati kada skoči i vratiti se natrag u novce.
|
Ovo je skroz krivi pristup imho, ovo rade profesionalci i najbolji među njima imaju 60-70% postotke uspješnih trejdova, običan investitor dugoročno neće proći dobro sigurno...
Dionice bi za običnog čovjeka trebale bit dugoročno ulaganje, dakle ono od 5+, a idealno i 10+ godina. Na tolikom timeframe događaji tipa covid, carine i sl. jedva da su vidljive bez zooma grafa i to je i poanta... It's not about timing the market, but about time in the market