Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 05.04.2025., 17:09   #1457
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Samo da javim, junior je samostalno odradio F stazu. Tek kada smo bili nazad kod hotela, počeo ga je savladavati umor pa sam ga na ramenima prebacio do parkinga.
Kolica nula bodova, dobro da nismo ni pokušali, može se za silu, vidio sam 3-4, ali ima baš zahtjevnih komada za ići s kolicima. Plus, na par mjesta teče voda preko staze.

Nije bila gužva, išli smo svojim tempom, sve u svemu super, junior me iznenadio. Znao sam da je na duracelke, ali ovo je baš ispit bio Dobro uloženih 10+10€ za ulaznice i 15€ za parking.

E sad, ovi gen Z prištavci, neznam. Ima fakat uskih dijelova gdje se moramo mimoići, jer jedni idu 1-2 a mi 2-1 smjer, i nema šanse da nedajbože puste ruke i hodaju jedan iza drugoga pa da se mimoiđemo. Pogotovo ako vidiš da ide netko s klincem ili tko je nestabilniji, stariji, žene, pa mu je bitno da ide uz ogradu.
I ovi punjabi turisti, potvrdili su mi što smo već doživjeli i na drugim lokacijama. Totalna kurc**bolja za sve ostale. Isto, nema šanse da se pomaknu, il da malo ubrzaju fotkanje itd.

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
u teretanu pa izjačat ramena i leđa

al kužim da. Moja ima cca. 16kg trenutno, bome znam dobro osjećat leđa nakon kojeg sata nošenja

Prenesem ga na leđima ako treba, ali nemogu više pola dana hodati s njim gore. Nema šanse.