Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.04.2025., 00:58   #79473
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Rekao bih da je KBC Dubrava na OK lokaciji... KBC Rebro je na katastrofa lokaciji i uvijek su guzve na ulazu u podzemnu garazu, no to su Mozemovci rijesili tako da se sparkiras ispred Dinamovog stadiona i onda... e ne znam sta onda, valjda neki bus vozi gore... Klaiceva je katastrofa po pitanju parkinga, no ako naprave garazu tamo iza Mimare, slava im bila onda, to ce rijesiti problem prilaska bolnici u Klaicevoj... Merkur je teska katastrofa... Vuk Vrhovac necu ni spominjat, pa to je u je*benoj slijepoj ulici koja je prilicno uska!?? Novi Zagreb nema nijednu kliniku, a njima bi bas najvise trebala dole kolko ih ima... Ostaju Sv.Duh i Vinogradska... Tamo ima dovoljno parkinga pa ne treba dramit previse...

Ovo sad s Rebrom mi je OK, bio nekidan, ostavio auto na parkinugu Borongaj, sjeo na autobus i prst u uho, problem su taksisti koji se voze po krugu bolnice jer njih puštaju unutra pa se svakak voze i sparkiraju.

Sv, Duh je OK s garažom ako dođeš do 08,30, ako dođeš kasnije kolona je na ulazu u garažu i Dunjevac je zakrčen/neprolazan jer je jednosmjeran.

Biti će da jako dugo nisi bio u Vinogradskoj, tamo je zbog obnove i radova opći kaos kako van kruga bolnice, tako i unutar (opet najveći problem taksisti sa guranjem i stajanjem na cesti bilo gdje)
bertone je offline   Reply With Quote