Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.04.2025., 00:12   #79470
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Cuky Pregled postova
@jopis - znam na koju ustanovu mislis i prolazim to svakodnevno. Nazalost.

Sto se tice bolnica, jedino rjesenje po meni je izmjestiti sve bolnice dole na sveucilisnu u kojoj ce biti sve na hrpi, napravit garaze iz kojih se moze normalno uc u bolnicu bez da kisnes, itd., itd. jer je to jedina lokacija koja dozvoljava i buduce sirenje. Plus sto je na obilaznici.

No medjutim, vidimo da je realnost drukcija. Krpaju se rusevine, lupaju se ogromne pare (pri tome se sigurno i krade jer bez tog ne ide), da bi na kraju tapkali u mjestu kao i prije.

Sto se ustanova tice, kao npr. ove za djecu, to bi isto trebalo izmjestit na pristupacnije lokacije, sagradit bar jednu, ali vecu zgradu, no nazalost to necemo vidjet za naseg zivota.

U ovoj nasoj prciji se prvo gleda kako podmazat svu vladajucu stoku. Nekog zajednickog plana i djelovanja za dobro svih nas nema, al otisli smo u ot tako da nema smisla dalje drvit.

Btw, i sam sam biciklist, ali ovo silovanje sa biciklistickim stazama gdje jednostavno nema mjesta za njih je suludo.
Rekao bih da je KBC Dubrava na OK lokaciji... KBC Rebro je na katastrofa lokaciji i uvijek su guzve na ulazu u podzemnu garazu, no to su Mozemovci rijesili tako da se sparkiras ispred Dinamovog stadiona i onda... e ne znam sta onda, valjda neki bus vozi gore... Klaiceva je katastrofa po pitanju parkinga, no ako naprave garazu tamo iza Mimare, slava im bila onda, to ce rijesiti problem prilaska bolnici u Klaicevoj... Merkur je teska katastrofa... Vuk Vrhovac necu ni spominjat, pa to je u je*benoj slijepoj ulici koja je prilicno uska!?? Novi Zagreb nema nijednu kliniku, a njima bi bas najvise trebala dole kolko ih ima... Ostaju Sv.Duh i Vinogradska... Tamo ima dovoljno parkinga pa ne treba dramit previse...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4