Citiraj:
Autor 1v@n
Zvučiš ko moj frend koji je progledao na sve otvore čim se promijenila vlast u Zagrebu.
Odjednom sad sve probleme vidi, svaki pokušaj da se nešto napravi u gradu se dočekuje na nož. Do prekjučer mu ništa nije smetalo.
Ljudima smetaju promjene. Treba dati svima da se parkiraju pod svoj prozor, ak već u haustor ne uspiju ugurati auto i riješili smo sve probleme.
Ne valja kad je smeće svuda jer je Zagreb turistički grad pa smrdi jadnim turistima.
Kad je centar pun kamiona čistoće, onda opet ne valja jer rade gužvu ujutro.
Kad se napravi podzemni spremnik, opet ne valja jer sad ne može parkirati pod prozorom.
Odu novci na popravak nikad održavanih vodovodnih cijevi pa mu trava naraste do prek gležnja, isto ne valja.
Ne valja jer se s djecom ne može po gradu bez da zaobilaziš aute parkirane posvuda. Ne valja ni kad se napravi pješačka zona. A ne daj bože da ofarbaš taj pod...a tek klupicu
#2 u nogometu na svijetu, ali u kukanju #1 
|
Imas na FB grupi 'Potres u centru' ekipe koja ima te podzemne spremnike pod prozorom... Pitaj njih kolko to smrdi po ljeti...
Postoje problemi koje treba rjesavati, slazem se... Ali 'problemi' koje Tomasevic i ostatak idiota prcka uopce nisu nikada niti bili problemi... Sto nije odmah rjesavao probleme sa prometom koje tek sada nakon 4 godine krece 'rjesavati'... Bas me zanima sta ce uspjeti u ovih mjesec dana napraviti...
Gospoda Mozemovci su uspjeli cak izgubiti od Medjimurje Plina opskrbu plinom, sto granici sa znanstvenom fantastikom... Onako, kako je Gradska Plinara koja 100 i kusur godina posluje i opskrbulje plinom Zagrepcane uspjela izgubiti na natjecaju od neke firmice koja nema niti infrastrukturu niti ljudstvo da obavlja taj posao u Zagrebu... Dada, znam, tipicne hrvatske makinacije, no - kako to da se to desilo bas postojecoj vladajucoj garnituri, a ne banditu? E pa bandit je znao sa ostalim banditima ravnopravno poslovat, ovi su zeleni u svakom pogledu...
I jos jedna stvar, mozda niste toga svjesni... Kada je onaj bandit bio na vlasti, nisam nikada cuo da je iskocio tramvaj iz tracnica... Doslovno nikad u ovih 20 i kusur godina kolko zivim u Zagrebu... Otkad je Tomasevic na vlasti, brat bratu u pola godine tramvaji iskocili jedno 6-7 puta... Popucalo ne znam ni sam kolko vodovodnih cijevi u gradu... Kako i zasto nisu pod Bandicem pucale vodovodne cijevi, ne znam, no cinjenice su cinjenice, doslovno u zadnjih par godina je puklo ne znam kolko vodovodnih cijevi... Moguce da je posljedica potresa, a ne toliko Bandicevog neodrzavanja...
Smetlari su uredno otisli u zestoki strajk pod Tomasevicem nakon sto se pojavila snimka da smetlari ubacuju svo smece u isti kamion... Pa onda imamo smetlara koji je ostao bez ruke na Jakusevcu zbog nemara svih vlasti, ne samo Tomasevica, ali njega je to zadesilo...
Ajoj, trava u parkovima... Jbt, nismo mogli rodjendan od kcerkcice proslavit na je*benom Ribnjaku jer je bila trava do koljena... Tolko o kosnji trave...
Ajde budimo jednom realni i priznajmo da su stvari pod Bandicem funkcionirale maltene bezprijekorno... Male stvari, ali vidljive stvari... Snijeg na cesti je nestajao preko noci, trava je bila uredno pokosena na vrijeme, problema sa prometom i nije nesto bilo... Sto jest jest, covjek je znao postrojiti svoje direktore i svi su znali dalje kako stvari postaviti da funkcioniraju... Da se nakrao, jes, nakrao se, no ne vidim po cemu je on drukciji od ostalih 'politicara' koji vode ne samo nasu drzavu, nego sve drzave na svijetu... Tim politicarima treba dati brdo love, tako da nemaju razloga krasti... Onda bi se poceli baviti problemima malih ljudi, a ne svojih trbuha...
Za kraj - Mozemovci su rijesili 0 realnih problema, a stvorili su jedno 20 problema od malih prema velikima gradjanima Zagreba... Znaci, ne znam niti za jednu stvar da su rijesili, a da je bila goruci problem...