Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.04.2025., 18:25   #79446
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Joj daj molim te... To guranje pjesacke zone kroz vrh Draskoviceve i Staru Vlasku je idiotarija svjetskih razmjera... Ja bi tamo pustio aute i tramvaje i nasro semafor... Onaj pjesacki prijelaz ispod Schlosserovih stuba pa prema Staroj Vlaskoj je katastrofa opasan, iako nitko nikog tamo jos nije zgazio... Ali je uzasno neugodno tamo prelaziti, pogotovo sa malom djecom... A uzet cemo u obzir da na Salati ima jako puno male djece u svako doba godine i u svako doba dana...

Inace, evo sto su bili izmislili u Draskovicevoj na Festivalu svjetla... O kakvoj oni mirnoj atmosferi pricaju nemam pojma... Taj dio Draskoviceve bi komotno mogao uci u uzi izbor za najglasniju ulicu na svijetu... Pa tamo nonstop tramvaji skripe, lupaju i to ne jedan, nego ih bude po 5 komada... I sad ti kao zelis sjediti na onom zahrdjalom smecu od zardinjera i klupica ko da ih je Meho ispred kvartovskog ducana slagao... How yes no... Ne nasmijavaj me...

Ja bi još zatvorio Račkoga i Martićevu zbog ekipe četri žmigavca koji uredno uzmu cijelu traku...obično suv vozila. Glasam za onoga tko da takav prijedlog ...
Mladenxy je offline   Reply With Quote