Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.04.2025., 16:50   #79438
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
A to kaj na jedan stan ide 2+ auta, to nije utjecalo na parking
Tomek je također kriv kaj se zadnjih 30 godina nije investiralo u parking infrastrukturu već se samo pogodovalo za izgradnju zgrada i zgradica.
Sta mene briga koliko auta ide po stanu... Centar grada ima svojih problema, u nekim dijelovima je parking bas ogroman problem... Recimo u mom dijelu nisam nesto primjetio da ne mogu naci parking, ali velim - ja uredno parkiram na 5 min pjeske od stana i to mi je OK... Ima ekipe koja bas mora u svojoj ulici naci parking, pa sta da im radim...

Inace, osim parkirnih mjesta postoji par tisuca dvorisnih parkirnih mjesta koja nitko nije brojao... Taj dio mi je bio smijesan kada je Tomica sve uvjeravao da je izdano 15000 parkirnih karata za crvenu zonu, a ima samo 8000 parkirnih mjesta... A zanimljivo je da se nitko nije sjetio pogledati koliko ima parkiranih auta po dvoristima blokova zgrada... Sa prozora imam pogled na mali parking gdje uredno bude 6-7 auta parkirano... I to je samo jedna zgrada... A takvih tu po centru ima brdo...

Ijopet, ne branim Bandita... Nataliji treba dati orden za nesto, to se slazem... Cak sam u to vrijeme razmisljao glasati za Tomasevica samo da se makne Bandic... No, sada kada vidim kakve pi*zdarije izvodi Tomasevica, volio bih vise od svega da ga se makne i sve te njegove Mozemovce sto dalje od vodjenja ikakvih vecih organizacija... Nek si vode svoje biobio ducane i nek si idu na pilates i jogu i bicikliraju dok im guzice ne otpadnu, samo nek ih se drzi podalje od organizacijskih stvari jer za to sposobni nisu...

Uostalom, nisam primjetio da je Tomek ista investirao u parking infrastrukturu... Jedino vidim da radi kaos sa blokovskim parking zonama i da nije izgradio nijedno parkiraliste/javnu garazu... Ono u Klaicevoj je i dalje trlababalan... Ali uredno se radi stadion u Kranjcevicevoj, ne znam koje probleme rjesava time... A evo, danas su mu izvukli i da je u kombinaciji sa Kostom sa Hipodroma izvlacio zestoko lovu za nepostojece zastitare, a koliko sam procitao, slicnu makinaciju su izvodili na Salati... Pa cemo vidjeti sta se to tamo desavalo, bas me zanima... Izvlace prljavi ves pred izbore, ja sam u popcorn modu...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4