A ti baš voliš vriđati ljude. Jel se bolje osjećaš radi toga ili misliš da to daje težinu tvojim argumentima? Jer samo ispadaš djetinjast.
I ja sam živija u centru grada dosta dugo, do prije 2 godine, mogu ti reći da je situacija puno gora sad nego što je bila prije. Više ljudi prolazi kroz centar, jednostavno je neodrživo, sve smrdi, grad je zagušen, nema se gdje parkirati, biti, živiti.
Kante za smeće su bile posvuda, pa se to sruši pa auti prolaze po tome, pa je još potres sve dodatno sjeba, radovi se ne mogu obaviti bez da se blokira centar grada, ljudi nemaju di prolaziti.
Tvoje životne navike nisu navike svih ljudi u Zagrebu, čini mi se da ti to nije jasno baš.
Ja sam primjerice na bicikli svaki dan, to mi je najdraži oblik transporta, bez obzira na vrime. Auti uzimaju previše mjesta, pogotovo u centru gdje ga praktički nema.
To što ti ne vidiš bicikliste nije apsolutno nikakvo mjerilo, već samo observacija koju vjerojatno osvjestiš 2x tjedno i na temelju toga donosiš grlate zaključke, uz pokoju uvredu, da budeš "jači".
A sad zamisli da se zatvori centar grada za sve osim "domaće", taksije, dostavu i javni prijevoz.
Zamisli koliko bi parkinga ima, koliko bi ti čišći zrak bija, koliko bi se djeca mogla bez problema igrati i kretati....
Ako nisi vizionar, pusti druge da riješe tvoj problem, jer centar Zagreba jest problem, bez obzira tko nam gradonačelnik bio.