Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.04.2025., 14:09   #79410
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor zkljaja Pregled postova
Ne znam kako mi se našlo sinoć u YT feedu, ali u teoriji zvuči stvarno dobro.

Ono što bi ja dodao jesu stupići koji odvajaju trake za ravno na Selska -> Savska od traka za desno na Jadranski most - suludo je križati 2 trake iz Jarunske da bi otišao ravno na Savsku. Tko treba takav put, lagano do Mladosti pa na Horvačansku....

Raskrižje Zagrebačka - Zagrebačka će i dalje vjerujem biti problem, jer protočnost Zagrebačke ceste prema tom novom semaforiziranom raskrižu na Zagrebačkoj aveniji nikako nije dovoljna -> skretanje lijevo sa Zagrebačke ceste na Roberta Mihanovića iza Euro Towera je nedostižno bez oduzimanja prednosti ili preticanja kolone suprotnim smjerom. Promet bi trebao ići Jablanskom pa desno na prvom rotoru.

Sve zahvate na Slavonskoj pozdravljam

Vi shvacate da je ovo predizborna kampanja i da vjerojatno nista od toga nece biti... Isto to se moglo prije 4 godine napraviti, ali ne, raskopali su centar da bi ubacili fakin podzemne spremnike, uveli su blokovsko parkiranje, opcenito sj*ebali promet u gradu, Staru Vlasku pretvorili u kakti 'pjesacku zonu' koja to nije, vrh Draskoviceve isto pretvorili u 'pjesacku zonu' i postavili one klupice od zahrdjalog metala (jer je to chic) izmedju dvije tramvajske stanice da tamo mozes doc malo trankilat i chillat... Da ne spominjem teroriziranje sa biciklistickim stazama po centru koje 90% vremena koriste dostavljaci koji uopce niti nisu iz Zagreba, a nisu niti iz Hrvatske, pa niti iz Europe, drugim rijecima, stvorili su koridore za dostavu pizd*arija...

I sto je najgore, na izborima ovi idioti iz Mozemo nemaju pravog protivnika, tako da cemo ih barem jos 4 godine morati trpiti...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4-2666
512GB Samsung PM981a, PCI-E 3.0 x4