Citiraj:
Autor Pupo
Idem na plitvička za vikend s malim klincem(3,5) i trebam cheat sheet na što se fokusirat pošto nema šanse da sve obiđemo?
Koliko se može obići s kišobran kolicima? Možda još uvijek stane u njih.
tnx
|
Nemoj još ići, ja i žena smo bili za Božić sa malom koja je tada imala 4 godine, i kaos. Trebaju malo narasti (5-6) godina jer se brzo umore od gore dolje klipsanja, i onda ih moraš nositi.
Citiraj:
Autor xlr
Mi smo nedavno pricali o plitvicama, ali smo odlucili ipak odgoditi to na par godina. Mala ima 2.5 i nije u kolicima, ali za takav izlet u tim godinama ti jednostavno trebaju. A kolica tamo su tlaka isusova, i pritom mislim na onaj lijepi uredjeniji dio (donja jezera). Mi jos imamo ogromna kolica koja gaze soder i te daske, ma svejedno mi ne izgleda zabavno.
Mooozda ako imas ona neka mala kolica koja bacis na ledja i deployas ih samo i iskljucivo u nuzdi, to bi moglo funkcionirati. Onda ce ti najveci problem biti mostici i mali kotacici. Ako se malac zeli iskljucivo voziti to je onda problem
|
Podržavam.
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
ja sam ima nosilicu na leđima, mali je bija unutra pa smo klipsali uokolo, njemu bilo odlično, kad je tribalo, skinija bi ga da malo prošvrlja i onda nazad na leđa.
jedini način po meni da se bez previše nervoze to odradi.
|
Super ideja. Ja sam malu od 16 kila na rukama od onog pristaništa dolje za električne brodiće gore do vrha nosio, krepao sam.
I doslovno nosite sve sa sobom, cijene su sulude na Plitvicama, dva nepitka espressa i sok od jabuke su mi naplatili 11 eura, jedan ili dva eura manje nego u Esplanadi.
Uređenja kafića u stilu druga Tita, borosane se još nose.