Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 04.04.2025., 11:54   #1454
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Idem na plitvička za vikend s malim klincem(3,5) i trebam cheat sheet na što se fokusirat pošto nema šanse da sve obiđemo?
Koliko se može obići s kišobran kolicima? Možda još uvijek stane u njih.

tnx

Nemoj još ići, ja i žena smo bili za Božić sa malom koja je tada imala 4 godine, i kaos. Trebaju malo narasti (5-6) godina jer se brzo umore od gore dolje klipsanja, i onda ih moraš nositi.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Mi smo nedavno pricali o plitvicama, ali smo odlucili ipak odgoditi to na par godina. Mala ima 2.5 i nije u kolicima, ali za takav izlet u tim godinama ti jednostavno trebaju. A kolica tamo su tlaka isusova, i pritom mislim na onaj lijepi uredjeniji dio (donja jezera). Mi jos imamo ogromna kolica koja gaze soder i te daske, ma svejedno mi ne izgleda zabavno.

Mooozda ako imas ona neka mala kolica koja bacis na ledja i deployas ih samo i iskljucivo u nuzdi, to bi moglo funkcionirati. Onda ce ti najveci problem biti mostici i mali kotacici. Ako se malac zeli iskljucivo voziti to je onda problem

Podržavam.

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
ja sam ima nosilicu na leđima, mali je bija unutra pa smo klipsali uokolo, njemu bilo odlično, kad je tribalo, skinija bi ga da malo prošvrlja i onda nazad na leđa.
jedini način po meni da se bez previše nervoze to odradi.

Super ideja. Ja sam malu od 16 kila na rukama od onog pristaništa dolje za električne brodiće gore do vrha nosio, krepao sam.

I doslovno nosite sve sa sobom, cijene su sulude na Plitvicama, dva nepitka espressa i sok od jabuke su mi naplatili 11 eura, jedan ili dva eura manje nego u Esplanadi.
Uređenja kafića u stilu druga Tita, borosane se još nose.
Colop je offline   Reply With Quote