Citiraj:
Autor sNNooPY
Je li onda Zyxel NR7302 (ili 01 ili 03?) dobar i pouzdan izbor za nasa tri operatera?
U kombinaciji s nekim WLAN AP-om "iza" samog 5G-a?
Ako da, gdje ga je najbolje kupiti?
|
Ja ga još testiram... Kupio na njemačkom Kauflandu online i došao je sa Deutsche Telekom firmware-om ( nema eSIM support).
Ima ih na eBayu i Amazonu isto.
Ja sam ga prebacio na Customized settings, uključio Bridge mode, ugasio Firewall i stavio Cell Lock i uštekan je u Xiaomi AX3000T sa openWRT-om.
Za sada mi se čini da radi ok. Trenutno sam na HT Turističkoj, stiže mi A1 Turistička pa ću i nju probati.
U usporedbi sa ZTE MC889 sa DNA firmwareom, imam bolji upload.
Kaj se tiče firmwarea, Nikox ima švedski, isto nema eSIM... Na talijanskom forumu sam vidio da Austrijski A1 firmware ima eSIM ako ti je to bitno.
Također na tom forumu su pisali da su imali problema u Router modu da im je pucala veza nakon cca 4 sata i tak neka općenito pucanja veze. U Bridge modu da nije bilo problema.
Trenutno mi je 24h veza online ( kad jos čačkam po njemu pa ga resetiram).
Isto tako Talijanin su testirali 5G agregacije i radi im N38 + N78 agregacija... Kod nas nema tih bandova pa ne možemo probati.
Prednost je Cell Lock sto možeš listu dodati.
Ja sam npr. dodao B3 na 2 tornja koja lovim dobro pa se spaja uvijek na jedan od ta dva. Na ZTE preko skripte možeš samo jedan lockati.
Sent from my OnePlus 12 using Tapatalk