Na prvu kaj me malo razocaralo, decorative ringovi koji dolaze u photo kitu isto kao i 67mm filter adapter ne pasu sa 14 na 15. Camera grip pase ali nisam isprobaval sve funkcije. DragonChaser je napisal da nisu kompatibilni ali budem isprobal.
Sitni detalj na 14ici (izrez na maskici di se kopca photo kit di je vidljiv xiaomi logo) fali na 15ici (barem na silver chrome boji uredaja), a i detalj na silver chrome 15ici (mali Leica logo) ostaje sakriven u bilo kojem caseu
Decorative ringovi sa 14 su vise ravni iz profila i tanji su dok su na 15 konusni i dodaju na debljini grbe kamere dok je kod 67mm filter adaptera situacija obrnuta i novi je malo tanji.
Danas sam tek uspil prebaciti sve podatke, sutra rano ujutro letim pa cu imat malo vise vremena prckat po njemu.
Hvala bogu na eSIMu, bilo je i vrijeme da dode na Ultra model i preko Revoluta sam ga podesil u roku keks. Prvi put se susrecem sa eSIMom ali mi je malo cudno da mobitel ima opciju za 2 SIM kartice ali ako koristis eSIM, onda SIM 2 slot ne mozes koristiti.
Ultrasonic under display fingerprint reader radi ful brzo u usporedbi sa proslogodisnjim optical ali budemo vidli jel s vremenom opada mogucnost citanja istog.
Takoder tvornicki screenprotector je magnet za finu prasinu, a ne prolazi bolje ni kamera, sve se skuplja i ruzno zgleda ali sve odlazi cim malo jace puhnes