View Single Post
Staro 02.04.2025., 01:21   #1952
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Oprema je okej ak ti se i dalje dobro cuje. Ak imas budget 15k eura, nije okej, moze bolje
Nemoj odma uzimat dodatne zvucnike, ali izvedi ozicenje / debele buzire da mozes kasnije ako budes htio. Tu sam se ja doma zajebao, pa sam stuck sa 5.1 osim ako ne zelim razvalit pola stropa opet (jedino ako se zelim razvest ).
Za visinu zvucnika daj pogledaj guideove online, ne budi lijen.
Za TV i struja setup - dodaj jos 3 uticnice, i ja sam 3 + LAN, pa mi sad fali jos 2 i jos 1 lan. Kosta kikiriki, a isplati se.
Zabravi projektor, uz danasnje telke sa dijagonalama od 2 metra+, kom treba projektor. Osim ak ne roknes cinestar-kino-projektor model. Na stropu, ak bas zelis u projektor vode. Preporucam 77" OLED ili 85" klasicni LED. Imao sam prvo 75" curved flagship samsungov (odlicna telka, sad je na moru), pa probao sa 75" cheapo ambilightom i prodao ga u roku 2 mjeseca, zavrsio na 77" LG C4 OLEDu koji me posteno odrao, ali vrijedi svakog eura ak se mos tolko rastegnut. Ak ne, i 85" LED je spektakl, samo nemoj uzet najjeftiniji model inace ces ko i ja izgubit zivce s lagom, freezeovima i odurno losim interfaceom (Philips 75", ~900 EUR klasa).
Obavezno stavi tepih, masnu debelu kutnu i neki bog po zidovima (zidni tepih, slike, mozda drito sound damper spuzvu ukrasnu) inace ce ti refleksija ubit i najbolji sustav.

Zaprati me za vise savjeta itd.