View Single Post
Staro 01.04.2025., 19:42   #19944
Spikeman
Premium

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Možda sam pretjerao baš sa 1, ali da bude neka protuteža silnim 10-kama. Prva epizoda je super, ima dobre glume, jako zanimljivo je snimano, i da je ostalo na tome - dao bih valjda 8 od 10. Druga epizoda je glupa i besmislena; skoro kao placeholder neki, treća je opet donekle dobra ali se već nazire da je netko imao ideju ali nije sasvim bio siguran kuda sa njom, i onda je zadnja patetičan flop. Nisam bio toliko ljut na nešto dugo vremena, do razine da bi televizor otkinuo sa zida i bacio kroz balkon. Zbog visokih očekivanja i potencijala valjda, očekivao sam dubinu neku, razradu likova, zaplet, bilo što - a dobio još jedan u nizu Netflix-prvo-pare-a-onda-inspiracija složenaca.
meni je zadnja epka bila najbolja

inače u stvarnom životu nije da bas ima nekih razrada likova kad se desi sranje, ono tipa pobiju se ljudi oko parkinga i netko pogine a vidli se nisu u životu do tog trenutka.

il tipa lik izbode curu 81 put nožem u autu a njena mama u vijestima priča o mobitelu i novim tenisicama kak joj nisu vraćene, to da je u seriji bi reko ma daj kakve su ovo debilane... al eto to se desilo u Zagrebu.

tak i s ovim u seriji, malom je ego bio povrijeđen i reko je e nećeš... i to je to, to je cijela priča, nema tu nikakve dubine, to je tak
Spikeman je offline   Reply With Quote