Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.04.2025., 09:03   #79315
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
uistinu izvini brate, ali kad pričamo o jedinstvenim pravilima cestovnog prometa ne bi bilo loše znati da se "sa piše ispred riječi koje kreću sa s,z,š,ž, iznimka je riječ sa mnom, neš reći s mnom"

edit: gledanje tuđih znakova i rješava situaciju odozgor.. recimo ti si na stopu.. pogledaš preko puta ono trokut.. prvo ide wtf upitnik iznad glave.. zatim calzpsov potez a to je ostani živ.. ulazis u raskrižje i gledaš tko je dinamičan a tko više statičan u ulasku.. lijevo skrećeš kad možeš da ne prijesečeš onog koji ide pravac jer jbg, hrvatski sudovi, onaj je u hdzu, tko to zna.. the end
No hard feelings, ali niti se ne trudim biti pravopisno točan na FORUMU, pišem kako ide iz glave, u većini slučajeva na brzinu i usput kada radim nešto.

A i ne možeš me prozivati za pravopisnu netočnost i onda takvu salatu od teksta sastaviti, bez velikih slova, bez pravilnog razmaka, 2 točke umjesto jedna (ili tri), prijesečeš itd.

Živim na sjeveru Hrvatske, tako da se pravospisna netočnost uvukla u dijalekt i to rezultira i netočnim pisanjem na ovakvim oblicima komunikacije. Kada treba sastaviti nešto kvalitetnije, uzmem si više vremena, no ruku na srce, ne znam kada sam morao nešto sastaviti "službenije" a da sam to pisao na Hrvatskom.

NHF.
Mommistake je offline   Reply With Quote