View Single Post
Staro 30.03.2025., 18:32   #3384
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Prije desetak godina sam radio u korisničkoj podršci jednog našeg alternativnog dostavljača kraće vrijeme, al u udarnom razdoblju, pa sam se naslušao hrpetine slučajeva, redovno se događalo da krivoj osobi isporuče paket, pa sam onda ganjao te da se zamijene itd. Jednom je neka žena dobila tuđi paket s čvarcima (btw. hrana se nesmije slati) pitam ja što ste s time napravili, treba to vratit ovom pravom adresatu, kaže ona: pojela sam ih hahahaha.
Apropo hrane, najveća bizarnost je bila, neki imbecil je slao preko pola Hrvatske smrznute ribe (!), koje su se ofc rastopile i usmrdile pola skladišta i paketa koji su bili ispod.

Bilo je i slučajeva pokušaja (srećom) prevare, mislim da sam to već na drugom threadu spominjao, gdje prevarant nas zove i traži da se tobože stopira paket i ne uruči, zato da žrtva ne vidi da je dobila k....c umjesto mobitela, a u međuvremenu pošalje prevarantu lovu. No kupac je to sva sreća detektirao, tj. zvao je tog prevaranta u međuvremenu i pitao što izvodi, i tu se ovaj slomio i priznao da je bijedni prevarant, da nikakav mobitel nije ni poslao, tj. prazan paket. Što je fenomenalno, jer da je to prošlo, bi nastao shitstorm gdje bi ovaj gad tvrdio pred kupcem da su mu sigurno mobitel ukrali iz paketa, pa bi onda nastala maksimalna gnjavaža za dostavljačku tvrtku.
Miki9 je offline   Reply With Quote