Život s predrasudama i stavom da ZNAŠ kako netko drugi živi je oličenje života u ovoj regiji (da ne napišem balkanu

).
Evo dat ću ti svoj vlastiti primjer.
Bolesno dijete sam kupio svaki dan u Slavi Raškaj na tuškancu između 12.10 i 12.20, i stizao kući u jas., presvukao se i došao na vrijeme na posao u 14.00h u bročicama 5km dalje (ukupna dužina vožnje cca 130km). Kasnio sam samo 2x, jednom je bila prometna na britancu, drugi put nekakvi prosvjedi na ilici.
Pizdio sam svaki put na likove koji se voze 100 autocestom, nerijetko lijevom trakom po 10-20km i ne jebu živu silu, kamiondžije koji se izbacuju na 20m ispred mene, na ekipu koja uđe u enc traku a nema enc, na ekipu koja se vozi cijelom dužinom brze enc trake 40kmh, na ekipu koja je na mobitelu non stop na autocesti i vozi se po sredini po obje trake, itd itd itd.
Vidiš, ja sam svoje vrijeme potrebno za put imao dobro organizirano, ali vanjski utjecaji su promjenili tijek događanja pa mi je svaki put bilo vrlo vrlo knap, pa sam pizdio, jer nisam želio kasnit zbog tuđe gluposti