Citiraj:
Autor prileee
Naravno da pratim retrovizore, pokusaj smirit zivce, citati s razumijevanjem i potruditi se shvatiti druge sugovornike.
|

Živci? Moji? Ajd dobro...

Ja krivo razumio, ti pišeš:
Citiraj:
Ove gluposti gledanje retrovizora i slicno su bas to, gluposti, jer se oslanjanju na ljudski faktor.
|
Ali ja eto, "krivo razumio" , ok
Citiraj:
Autor prileee
Agresivni raceru, udahni pa citaj. Cinjenica je da velika vecina ljudi ne zna vozit, i to je bio moj point, koji se djelomicno slaze s tvojim, da mentoli ne koriste retrovizore, da ulijecu vama racerima sa 120 u lijevu dok vi letite 160 itd.
I to se nece promijenit, jer ovisi o ljudskom faktoru, a opet kazem, vecina ljudi ne zna vozit ili su optereceni drugim distrakcijama tokom voznje. Zato kad je ogranicenje manje (primjer Austrije) toga nema toliko jer pogodi, svi voze 110.
Disclaimer za ove sa visokim tlakom i poteskocama u razumijevanju: koristim retrovizore, vozim 155 na nasoj autocesti. 
|
Fala mirni čoeče, eto, agresivni rejser neće "svoj visoki tlak" ispuštat ovdje.
Jer čim kreneš pisati činjenice i svoje gledište koje ne odgovaraju pojedincima - odmah si rejser, nervozni papak itd.
Kao da svaki dan idem po autobahnu 260 i hebem svima sve po spisku
Ne vrijedi ovdje pisati neke stvari , vidjeli smo to već nekoliko stotina puta.
Pije se kafica, smijem se nekim izjavama i idemo dalje

Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
ono šta sam naučija da u autu obično p*zde ljudi koji ne znaju organizirati vrijeme i na koncu kasne tamo gdje trebaju stići 
|
Definitivno.
Usporedba UHP budget gume na M3 vs. Premium Allseason na PT Cruiseru: