Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.03.2025., 15:29   #79246
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Ček, hoćeš reći da ti ne pratiš retrovizore i promet iza sebe?
E sad si sve rekao. Bravo :facepalm:

Inače u dosta sam se slučajeva našao s ekipom koja vozi 150+ kmh , više nas, vozili sasvim normalno, bez ikakvih problema (dok ne naiđeš na nekoga koji se izbaci bez gledanja retrovizora).
Naravno da pratim retrovizore, pokusaj smirit zivce, citati s razumijevanjem i potruditi se shvatiti druge sugovornike.

Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
Znači zbog pacijenata koji ne mogu normalno voziti po ograničenju i držati se osnovnog pravila koje se učio u autoškoli - provjera retrovizora - ostali moraju voziti sporije?
Ajde ne blesaj, molim te
Agresivni raceru, udahni pa citaj. Cinjenica je da velika vecina ljudi ne zna vozit, i to je bio moj point, koji se djelomicno slaze s tvojim, da mentoli ne koriste retrovizore, da ulijecu vama racerima sa 120 u lijevu dok vi letite 160 itd.
I to se nece promijenit, jer ovisi o ljudskom faktoru, a opet kazem, vecina ljudi ne zna vozit ili su optereceni drugim distrakcijama tokom voznje. Zato kad je ogranicenje manje (primjer Austrije) toga nema toliko jer pogodi, svi voze 110.

Disclaimer za ove sa visokim tlakom i poteskocama u razumijevanju: koristim retrovizore, vozim 155 na nasoj autocesti.