Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.03.2025., 08:44   #79223
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor GreenLife Pregled postova
To ograničenje od 100kmh guraju samo radi EV-a.
To što ti i 40-50% ostalih želite vozit 100kmh, možda bolje ostanite na lokalnoj cesti, ili bar kad ste na autocesti - dajte gas kad pretičete. Poštujte nas koji vozimo brže i neće biti nikakvih problema, a ne iskačite ko srne na lijevu traku. Zbog takvih manevara dolazi do nesreća.
Nema to veze sa EV vec iz razloga koje sam naveo. Nije mi jasno kako si iscitao iz mojeg komentara da preticem ili da se treba preticati s istom tom brzinom i ugrozavati ikoga u ljevoj traci. Ali otkrit cu ti tajnu, ako je recimo ogranicenje 100, onda se ni ekipa u ljevoj ne vozi 150, pa nema ugrozavanja nikoga (iako to ne radim niti mislim da bi trebalo raditi)

Citiraj:
Meni nije stres vozit ni 180-200kmh..
Apsolutno mi je drago za tebe, zato je Nurber savrseno mjesto za takve stvari.

Citiraj:
Da se razumijemo - Austriju vozim 145-155kmh, i u nekoliko sam slučajeva prošao pokraj policije bez ikakvih problema ili zaustavljanja. A razlika između vožnje 100kmh i 150kmh meni igra veliku ulogu jer imam za prijeći 900-1000km puta.
Pa sad računaj:
1000km sa 100kmh - 10h
1000km sa 150kmh - 6,5h
-------------razlika --- 3,5h

Tako da hvala ali forsiranje tih debilnih ograničenja od 100kmh je totalna glupost.
Odrastao si covjek i dapace, vozi koliko god hoces, pogotovo dok jednom to ne dodje na naplatu. Jer ovdje po novom policija pljeni aute na licu mjesta, bez sudova.
Zamisli tek kako ces brzo doci avionom koji ide oko 900 km/h

Nakraju, dovoljno je pogledati broj poginulih u RH i u Austriji u prometu i sve ce biti jasno.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote