27.03.2025., 16:05
|
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Kakva tekućina?
|
hladnjak
Citiraj:
Autor Colop
Antifriz i EGR opoziv?
|
da
Citiraj:
Autor calypso
Mozda da probas u Sloveniju na neki servis otici?
|
Daleko mi je to iz Osijeka
Citiraj:
Autor sinisa1989
Ako se vidno smanjuje, to je već kritično. Ja u posudi nisam primjetio razliku, a rekli su da je počeo gubiti tekućinu. Prvi pregled sam čekao par mjeseci, ali nakon pregleda su stigli dijelovi i bilo je riješeno unutar 2 tjedna. Konkretno, prošli petak sam pokupio auto (mijenjali su EGR hladnjak i zračni jastuk na volanu). Uglavnom, javi se Tomiću i ovlaštenim u HR pisanim putem. Objasni im situaciju (gubitak tekućine bla bla) i vjerujem da bi trebao doći prije na red. Meni su najprije rekli da ću čekati dijelove nekoliko mjeseci, a na kraju su to riješili unutar 2 tjedna. Drugim riječima, ako je kritično, ideš na vrh liste. Gužva je u svakom slučaju jer imaju RH preko 20k vozila na opozivu. Prvo probaj kod njih, pa onda u SLO. Iskreno, ako toliko gubi tekućine, ja ga ne bih ni na kratke relacije vozio. I da, obavezno provjeri koji model će ugrađivati (ako ne ideš kod Tomića). Jer navodno da još ima starih modela na lageru, pa to ugrade samo da prolongiraju izmjenu. Uglavnom, od BorgWarnera je zadnji model koji nema problema s tim.

|
Thx za info, evo usporedbe, razlika 2 tjedna
|
|
|