Citiraj:
Autor 1v@n
Imaš stari auto, iz perioda u kojem nisu fušali kao danas. Od tri DSG-a koje sam vozio u zadnjih 5 godina (Golf 7 1.5, Golf 8 GTI, A3), jedino je ovaj u GTI radio kak spada. Na G7 je kuckao i nije znao normalno prebacivati na nizbrdici, na A3 ga ulovi zbunjenost.
Mogu samo usporediti s automatikom na BMW-u koja je besprijekorna. Prvi automatik koji mi čita misli
|
Hmhm... A valjda spada pod starije... Iz 2018 je, valjda je to staro... Ima 83.000km, realnih... Kupljen je sa 45.000km u Flensburgu tamo negdje krajem 2021... S obzirom da je Njemacka bila u lockdownu, a ovo je bio neciji sluzbeni auto, nije se uopce vozikao...

I onda je doso meni, a tek sto ga ja ne vozam, to je smijesno... Po tjedan dana stoji sparkiran, ulovi se rdja na diskovima od stajanja...

Eto, sve sam ti rekao kad sam u malo manje od 4 godine kolko ga imam napravio 40.000km...
Al definitivno hvala za informacije o DSGu i problemima u tom segmentu... Imam dojam da sto je auto noviji, to je blesaviji... I pozeljno ga je preskocit... Jos kad vidim sve te touch piz*darije, grozim se toga...