Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.03.2025., 14:55   #79177
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
“Ma nemogućeee, to je deesge, haloo”

Dok sam ih vozio činilo mi se da ga muči prebacivanje po dvije brzine primjerice iz 6. u 4. i sl. pa mu dulje treba da se zbroji. Ovo što opisuješ mi se događalo i na usponima - ja stišćem a on kao da sekundu-dvije ne registrira da sam stisnuo gas. Onda bi ga ja panično opalio refleksno misleći da auto ne ide pa bi motor počeo vrištati…

Inače diže okretaje kada čisti onaj svoj filter čestica (GPF ili kako ga već zovu u VAGu). Motor pri tome ode u dosta više okretaje nego d-zlo.
Nisam primjetio nikakve probleme koje opisujete sa DSGom... Mislim da se kod Audija DSG zove S-Tronic, uglavnom tog imam... Prebacivanje po dvije brzine nize nisam jos nikada dozivio, ne znam o cem pricas... A ovo kasnjenje sam primjetio, ali to je mozda pola sekunde i jedino ako mi je volan okrenut u stranu, ja to pripisujem kontroli quattra, a ne DSGa, jer bi se auto vjerojatno u mjesto okrenuo da ga elektronika ne obuzda...

Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
Mozda postoji jos jedna Austrija pa pricamo o dvije razlicite
Uglavnom, autoput im je vrh, konstantno ga obnavljaju, ali i onaj "izvorni" im je odlican. U odnosu na njihov, rvacki A1 je sprdacina. Toliko udaraca, ulegnuca, onda onih prelaza kod mostova i vijadukata kao da sam udario u rub ceste, da je to nevjerojatno.

Ermm, bio sam sarkastican
Ne znam stvarno, zadnji put sam bio u Austriji pred par godina i pi*zdio kolko su im losi autoputevi prema Grazu... Doslovno ko da po betonskim plocama vozim, svako malo preskace... Mislim da je slicna cesta bila prema Samoboru i Dugom Selu tu kod nas, kao da je od nekih ploca sastavljena...

Ja nisam bio sarkastican, europljani su budale... Idu mi na zivce kako debilno voze po nasim autoputevima po ljeti, pa to je kriminal... On vidi debilno ogranicenje koje na 60km/h na autoputu i on stvarno vozi 60km/h... Ja mislim da se debili iz HACa zajeba*vaju i stavljaju ta debilna ogranicenja potpuno besmisleno i onda gledaju na kamerama koliko budala se upeca... Sto posto...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4-2666
512GB Samsung PM981a, PCI-E 3.0 x4