Evo i mene na Honoru M7P.. Bila dobra ponuda pa zakaj ne iskoristit
Onak na prvu još je sve svježe.
Updejtao se na verziju 138. Na prvu, kamera nije baš nekaj ekstra. Al zato briljira na ostalim područjima tamo gdje je OP12 kiksao..
Pošto imam doma optiku 1gbits, OP12 mi je uvijek drukčije pokazivao brzine ( rijetko kad je bila full brzina a wifi signal je bio full) brzine i rijetko kad da je bila full brzina, dok M7P lovi praktički kao i komp na žici. M7P-935, komp-955.
Čak mi se čini da je kvaliteta signala bolja, a zvučnici rasturaju fenomenalno, fingerprint je super brz a otključavanje licem instantno
Unatoč ne baš respektabilnoj (isključio u postavkama AI gluposti) kameri (a bome ima potencijala) ostale stvari na honoru briljiraju.
Zanimljivo da u usporednim testovima M7P se odlično drži po pitanju kamera a tu su veliki igrači u pitanju (vivo x200p, X15U itd.)
Imao prvo punjenje i baterija lagano curi, al eto čačkam po njemu pa vjerujem da će se baterija kroz par dana stabilizirati..
Taj honor dost hvale, mada mi nije bilo jasno "a kaj je to tak posebno na njemu". Mislim da je ovo nekak odlično zaokružen hardverski smartfon, a cijenovno privlačan.
Da kameru dovedu u red, e onda bi to bilo to, al nadam se da će kroz updejtove to riješit.
OOS mi je možda malko bolji spram Magic UI, al to su sad nijanse u pitanju.
Btw, ne mogu se načudit kak ovo super brzo radi otključavanje licem
Overall, M7P je odlično izbalansiran, tak da bi mogao praktički većinu ljudi zadovoljit.