14.03.2006., 09:19
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor Rospaya
Totalno se krivo to shvatili... Google Desktop u novoj verziji ima mogucnost sinkroniziranja dokumenata izmedu 2 racunala, npr. doma i na poslu, preko interneta. I ti dokumenti idu preko googleovog servera i brisu se najvise 30 dana nakon sinkronizacije.
|
MWAHAHAHA!! kako je vama utopistima svijet lijep. ti dokumenti se briši isto kako ti se brišu i mailovi s g-maila. o googleu ne mislim ništa lijepo, totalni su napad na privatnost i krajnja su đubrad. ovaj google desktop je nešto najgore što si mogu zamisliti kako na radnim stanicama, tako i na svom kompu. zbog nekih zahtjeva sam morao 20ak korisnika postaviti kao lokalne administratore. par dana kasnije sam skužio da su svi uredno imali instaliran google desktop. budući da su se pravili glupi oko sigurnosne politike firme, morao sam ići đonom. sada nemaju pristup internetu i ovo đubre se više ne može apdejtati.
svaki software koji ima silent update je sigurnosni propust i samo kreten može misliti kako je to napravljeno zbog lakšeg rada korisnika.
|
|
|