Za divno cudo nisu tako bucne kako sam ocekivao (s obzirom da vent ide do 3500 rpm ocekivao sam vecu buku ali eto dok rendaju tu su negdje oko 65-75C zavisno gdje su u "sendwichu"

), dizajnirane su tako da ovaj donji dio metala gdje je vent ima malu stepenicu/upusteno je tako da kad stoje tako jedna do druge i dalje ima nekih 6-7mm prostora za povuci zrak iz kucista.
I super "stos" je da s njima mogu imati zatvoreno kuciste jer ispuhuju topli zrak nazad i samo nazad dok kod ovih "gamerskih" tog zraka ima po cjelom kucistu pa redovno imam otvoreno kuciste sa 3090kam i 4090 jer jednostanvo griju sve zivo okolo i onda sa zatvorneim kucstem naravno se smanji i buka iako meni je buka zadnja rupa na svirlai jer ka dpopalim 4 komap, mrezni ormar sa switchewima NASevima, 2 UPSa i oko 20 ventova rapsoredjenih po kucistima te klimu na 22C buka je ionako dobra

.
Ali odlicna je stvar sto su grafe full metalne (osim venta) pa dobro rasprsuju toplinu te na 82% power limit (AfterBurner) potrosnja u full loadu je 180-190W dok je na 100% 220-230W.
Znaci smanjim potrosnju za 40W po kartici (160W manje na 4 kom) a razlika u brzini renderiranja/bench scoreu je svega 5% manji score pa u biti mogu upogonit 4 grafe/CPU/ram na 1.2kW napajanju bez brige o spikeovma i slicno a ujedno se i manje griju tj. svaka je nekih 4-5C hladnija nego na 100% power limit...
To je grafa na razini RTX 3080 (malo je slabija nekkih 7-8% u renderu) ali sa 140% vise VRAMa takod a umjesto 10GB imam 24GB za praviti /rendati scenu sto je ogormna razlika jer kad nestane VRAMa i scena padne na to da koristi System RAM (Out Of Core memory kako se zove u Octane renderu) sto vise system RAMa se koristi to je render sve sporiji i sporiji jer konstanto prebacuje iz Vrama u System RAM i procesor to onda odradjuje.
Bas sam prije par godina testirao postotke i kad je bilo 50/50% (Vram/SystemRAM) render time se povecao na 12X (da nevjerojantih 1200% na 50/50m dok na 10/90 je usporenje nekih 20% na 20/80 je 70% usporenje i slicno, raste nekako cudno/exponecijalno...)