Citiraj:
Autor Nikox
Znači tehničari su ti montirali vanjsku jedinicu i usmjerenu na sjever i dobivaš 200/10 Mbps. Koju vanjsku jedinicu su ti montirali? A tvoj zte MC889A usmjeren je na zapad i imaš 700Mbps DL. Znači imaš dvije vanjske jedinice koje se očito spajaju na dva različita tornja. Jel znaš ID tornja na koji se spaja tvoj ZTE?
|
po cellmaperu, na sjeveru niti nema 5G tornjeva, samo 4G, moj ZTE se spaja na 1001380, cca. 500m zračne linije i optičke vidljivosti
nisam ni znao da ima različitih vanjskih jedinica, pogledam poslije kaj piše na kutiji
Citiraj:
Autor franzD
Nije veća brzina ili nije davao adresu DHCP-om na VLAN-u 100? Jeste li spoofali MAC adresu s Arcadyana?
|
spojio sam mikrotika na njihovu vanjsku jedinicu, nije trebalo spoofati MAC, dobio sam IP adresu
Citiraj:
Autor The AC
evo nakon što mi je bio izgleda pušten taj probni period (500+ mbps) izgleda da su opet stegnuli natrag pipu. Već par dana sam opet na 200/100.
|
na friško potpisanom ugovoru piše 200/100, vjerojatno su nešto testirali pa si imao veće brzine
Citiraj:
Autor alcro
Moji dojmovi, bilo je 200/10 dok mi nisu pustili neki softver od tad ide 200/100. E sad da li je to softver pušten u antenu ili Arcadyana neznam. Uglavnom softverski je limitirano.
Što se Arcadyana tiče, meni je ruter odličan, ima dobar domet Wifija, ima Wifi 6, meni ne treba ništa bolje, i ostavio sam ga bez razmišljanja.
Što se telefona tiče, 2x sam imao prekid, mijenjao sam kabel, čačkao po konektoru i proradilo, neznam jel do loše krimpanog kabela. Kolegi preporučujem da sam nabavi dugački kabel i proba s njim jel će mu proradit telefon.
|
vjerojatno u vanjsku, jer sam imao 200/10 i na svom ruteru
arcadyan me ni najmanje ne zanima, tu je samo zbog telefona, wifi imam svoj složen
nije stvar u kablu, u sučelju arcadyana pod voip piše
error na liniji 1