View Single Post
Staro 25.03.2025., 07:29   #767
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Gle mislim da se sve svodi dali netko zeli kompaktnost ili najbolji moguci zvuk za te novce. Ako ti je max domet Youtube i casual slusanje glazbe - Soundbar je no brainer iskreno cak i za malo vise love (tim malim zvucnicima ce falit sub plus racunaj da u ovima sto si postao je i pojacalo i wifi tehnika sve skupa u kompletu za te pare...dakle gledaj kao na pasivce od mozda 200-300 eura). Kompaktno i dovoljno dobro i ako ti je prioritet manje kablova i da zauzima sto manje mjesta - da. E sad ako zelis maximum izvuci i kablovi nisu problem i ima prostoriju gdje ces to smjestiti - onda se ide na pojacalo+pasivni zvucnici (aktivni su isto odlicni ako posegnes dublje u zep). recimo ovak - tu gore u Minhenu imam Dali Oberon 1 + Marantz PM6007 + Yamaha SW205 sub + WIIM Pro (cca 800 Eura skoro sve rabljeno). Doma u VZ imam Samsung Q600 soundbar (300 Eura novo). Ovo sto imam gore zvuci miljama detaljnije i dinamicnije od soundbara koji je doma u VZ. Ali je problem da doma nemam kud sa takvim setupom - mala dnevna puna namjestaja je daleko od ikakvog potencijala za udomit takav sustav. Soundbar > ispod telke, sub u kutu da ni neznam da postoji i za tu i tam da si nekaj pustim kad sam doma - uvrh glave.
da,
trebaš samo bolji, malo puniji zvuk sa TVa? rješenje - sounbar neke srednje klase (400-800€)

trebaš ozbiljniji efekt kućnog kina jer su ti filmovi prioritet? kupuješ AVR + 6, 7, 8 zvučnika i ne gledaš na cijenu

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote