View Single Post
Staro 25.03.2025., 05:41   #5884
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ja imam 50+ otvorenih tabova na bilo kojem kompu (lap, desktop, poslovni lap)...samo su mrtvi dok ne kliknem na njih. Znate valjda da postoji i ta opcija.
Koristim bookmarke, ali sam prelijen stalno klikat po meniju, ovako samo kliknem na tab i bok.
Ja čak koristim i još neke nebuloze, npr da mi kod zatvaranje browsera svaki put briše history, cache i više manje sve osim cookiesa da se ne moram ponovno logirati na forume.
Tu i tamo ručno očistim sve nebitne cookiese.

@The Exiled: kasne za samsungom i appleom, oni su to uveli pred ohoho godina.
Inače protiv Jabuke su ljudi (ili netko drugi) napravili tužbu protiv namjernog usporavanja, dobili i vidi vraga iOS uređaji rade sada svi savršeno tj puno puno bolje nego ranije i sa zadnjim dostupnim EOL updateima. Znam, pošto ih cijedim do zadnje mrve jer je modus opreandi da u prosjeku 3 godine stari iphone dam ženi koji onda ona još cijedi 3 godine, pa dođemo do toga da mi tu jabuku cijedimo 6-7 godina što je IMHO vrlo isplativo za jedan mob. Ona je sada na mom starom XR-u koji sam kupio taman kada je izašao i battery health je na 84%, original baterija.... Nećem više OT.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 25.03.2025. u 05:50.
Disco je offline   Reply With Quote