View Single Post
Staro 24.03.2025., 18:20   #5880
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Klasicni korisnici će kupiti laptop za 600 eura pa onda davati još 50e mjesečno za Netflix, Amazon, Disney+, Spotify, Youtube. A ono malo fotki šta uslika ajfonom će spremiti u klaud, koji će isto platiti.

You will own nothing and you will be happy

Reci to ovim mojim gelipterima. Jedan ima cca 2TB "DokUmeNtaRaca" u 4K formatu (jer se sveee mora videti i mora imat ostru sliku - na fullhd telki), drugi misli da ce internet sutra pasti pa je povukao svu mogucu mjuzu koju slusa ili ripao CD-e koje skuplja zadnjih 30 godina "just in case" u WAV formatu (kazem puko ko kruska...ili nije) ...ima toga cca 4 TB ak se ne varam - plus sve moguce slike od RAW do jpeg formatu familije i rodbine ili uostalom moja draga koja vec 9 godina ne brise nista od slika, dokumenata ili mjuze (zasad je 2TB dovoljno za backup ). Tu bi Cloud bio malo skup (zato imaju netflix/spotify vecinom samo) :P Ja sam pak se opeko kad sam mislio da ce mi 1TB SSD biti dovoljan u novom lapu za mene i klinca. Bemti sta su igre porasle, klinac me totalno izgurao sa svojim sadrzajem, sad ja jadnik moro uzet jos jedan M.2 SSD (i dobro da mogu jos jedan ugradit i lap) .