Sobzirom koji je nastavak po redu, da konstantno izlazi poput fife, koliko sati treba za odigrati brijem da ima i previše igrača. Taj serijal treba kompletnu rekonstrukciju u gameplayu, neku kombinaciju linearnih podužih linearnih nivoa na otvorenoj mapi uz bolje prezentiranu priču.
Sve u svemu mislim da smo sve dalje od skupih AAA naslova, generiraju gubitak više manje svima po redu. Ljudi su siti takvih igara. Npr. Spiderman 2 je debelo opteretio Sony i malo tko je više zadovoljan zaradom od takvih igara.
Ovo kaj je crnac samuraj u Japanu i može općit sa muškarcem me zaboli, i tak ne odaberem takav razvoj radnje...bilo ga je i u Cyberpanku gdje sam slučajno odabrao i koga briga, lol. I dalje mi je to jedna od najboljih igara jer je donijela neke nove razine u prezentaciji priče i gameplayu.
AC je jako izlizan serijal, potrajao je debelo predugo a koncept igranja je isto kao i Far Cry igrama samo iz trećeg lica, i to smo svi odigrali na desetine puta.
Svejedno aj bum ga odigral i po 101. puta zato jer je jednostavno igriv. Legnem se , na velikom TVu sa gamepoadom ta se igra igra sama, baciš dva tri sata ko od šale. Kad završiš pitaš se kaj mi je to trebalo ali eto novog nastavka pa idemo iz početka
edit