View Single Post
Staro 22.03.2025., 11:49   #53
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor NoNic2 Pregled postova
Zašto nisu izašli s podacima koliko su primjeraka prodali? To je jedini relevantni podatak. Sve drugo su gluposti i manipulacija podacima.

Sam end game credits traje 2 sata . Svi ti ljudi koji su radili na igri, za očekivati je da im je poklonjen besplatni primjerak, možda i njihovim obiteljima... eto ti već masu igrača a nikakva zarada.

Ne govorim da igra neće ostvariti solidan, možda i dobar prodajni rezultat ali to još moramo vidjeti.
Stream je dosao oko 50.000 peak, samo to bi moglo biti oko milijun prodajnih primjeraka a na PS5 će se sigurno puno više prodati jer je AC puno više popularan na konzolama.
Možda zato jer ljudi puno iznajmljuju kroz pretplatu od 18 eura pa to i nije prodaja, nemam pojma. Znam da bum je ja tak odigrao prek uplaya kao i prethodne dijelove...nemam ni jednu njihovu igru na steamu, sve su na uplayu i imam ih hrpu, jer sam ih tak kupio puno jeftinije u trenutku kupovine.
Sad uz pretplatu ne namjeravam ju ni kupiti, to se odigra za jedan mjesec jer nije preduga....za razliku od Valhalle koju sam igrao preko 150 sati
Mladenxy je offline   Reply With Quote