View Single Post
Staro 21.03.2025., 11:28   #729
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Citiraj:
Autor k1ter Pregled postova
Molim vas preporuku za neki soundbar (dakle, samo 'letvu') koju bih koristio uz TV. Stavio bih ga sasvim do TV-a od ispod, tako da se žice ne vide (od napajanja, a i spajanja na TV, valjda su samo te dvije žice?). Ili je bolje s BT spajati na TV? Uglavnom, korištenje malo filmovi, malo glazba, volim pojačati i volim bas

Ima li netko preporuku za neki best buy? Televizor je novi TLC, a prostorija man's cave dimenzija cca. 40 m2
Svakako ti preporučujem da ipak razmislis i o subwooferu. Spomenuo si da voliš bas, bez odvojenog suba je to šuplje. Garantiram da neces biti zadovoljan. (barem dok ne cujes bolje) Najbolje je spajanje preko hdmi(arc). Bluetooth nikako, wifi je isto ok.

Soundbarovi nisu kao kvalitetni stereo zvucnici da ces dobiti onu puninu. Sub tu jako pomogne. Imas sobu 40 kvadrata. Mozes naci mjesta za subwoofer. Svi pošteni su ti sada bežični i samo mu je potrebna utičnica, ako te brine vidljivost kablova.

Isto tako, vezano uz sobu. To je velika soba. Dozivljaj zvuka ti prvenstveno ovisi o velicini sobe, konfiguraciji sobe i materijalima u sobi. Slabi zvucnici sa malo izlazne snage se izgube u velikoj sobi. Prazna soba pak, koja nije akusticki tretirana odzvanja i previse je rezonancije, zvuk ti bude mutan.

Soundbarovi takoder mogu imati chromecast ili airplay pa da si pustas muziku bez da pališ TV, tako da i to imas na umu dok biras.

Imam par modela na umu no tesko mi je tu ista napisati kada neznam sto za tebe znaci bestbuy, koliko si zahtjevan itd...

Malo sam ti ga zakomplicirao

Ovako na prvu ako imas Samsung mobitel, razmisli o Samsungovom soundbaru. Imaju chromecast, airplay, spaja ti se na smarthings...
musso je offline   Reply With Quote