Citiraj:
Autor Exy
Meni je taj 1998. bio najbolji. Ako se ne varam bio sam i 2000. onda je Pc Play bio jači od Hackera i sjećam se da su imali dosta veliki štand i 15-ak kompova u LAN-u di se igrao UT. Sjećam se da mi je tadašnji urednik PcPlaya (Igor Sečen se zvao ako se ne varam) izazivao strašan cringe jer dok su dečki igrali Unreal, on se prešetavao između kompova u nekakvim kožnim hlačama i vadio lošu repliku (igračku) pištolja i repetirao ga 
|
Vjerujem da je taj 1998. stvarno bio legendaran (i žao mi je da nisam bio), po slikama objavljenim se dobiva dojam skoro ko da si na E3u, hehehe.
Ti iz PC Playa su mi uvijek imali nekakvu vibru više
freakova nego geekova, no očito im je to u nekim shemama prolazilo jer je bila priča (fakt) da su '98. dobili Hackerovce u NFSu III. Isto, humor u časopisu je više vukao na Rukavinu i njegove verbalne štoseve (sjećam se iz jednog broja, najava nekakve igre
Sinister, a oni su napisali podnaslov nešto u stilu "Doživljaji dede Siniše" lool), al se takav stil provlačio kroz cijeli broj.
Izvukao sam iz Hackera iz prosinca 2001. relativno štur report o "Infu" (! a gdje je Gamer?, kaj je to bilo razdijeljeno ili...)
Vidi se da je dosta naglasak na mobilnoj telefoniji, koja je tih godina početkom stoljeća u RH eksplodirala. Kao i sa igrama/kompovima prije 20ak godina, i s time se svake godine dizala ljestvica funkcija svih tih mobitela (i naravno, brzo su modeli zastarjevali).
Dakako da danas već dugo su svi, pretenciozno nazvani "smartphoneovi" manje više varijacije jedno te istoga.