Citiraj:
Autor Tajl3r
Hmm neznam nesto tu ne štima,ja korstim još
Thermalright AM5 Secure Frame na procu sad dali on stvara nekakvu temperaturnu razliku cisto sumnjam više je za ono da pasta ne upada .Aio je očito po meni nema šta, isparila voda ,pumpa dali se čuje? Ako kvrcka znači fali vode ..mislim može da je sam proc čorak ali ovi 9800x3d su baš binani posebno da svaki bude pobjeda silikon lutrije
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk
|
Pa evo brijem da vrti, jer čuje se kada mijenjam okretaje da se pojačava. Inače ne primijetim baš da se čuje od silnih ventova u kućištu.
AIO je na vrhu tak da voda ide u pumpu maksimalno. Jedino što sam primijetio nakon što sam mijenjao na AMD platformu kada palim komp da se neki k zalaufa u kompu. Onako zazuji ili bolje rečeno zarošta. Zvuk me podsjeća na stare hard diskove kad se pale. Baš napravi wwwhoooOOOOOP. Sad ovih dana dok pokušavam skužiti ovaj problem sam skužio da se to zapravo čuje pumpa. A mislio da mi hard krepava.
Edit: e i da inače pumpu držim fiksno na 70%. U početku čak i 40% al sam kasnije pojačao.
Citiraj:
Autor The Exiled
OK, ako je to hlađenje dalo svoje, nemaš druge nego kupiti nekaj novije i bolje.  I kasnije opet možeš ograničiti CPU da ne ide temperaturom nebu pod oblake, a zadržiš sve performanse.
|
Još je pod jamstvom do kraja godine. EK iz slovenije direktno naručeno. Valjda bude bezbolan RMA.

Kad se riješi zamjena kroz reklamaciju ili mojom kupnjom novog ću se igrat s time.