View Single Post
Staro 18.03.2025., 17:22   #2105
NoNic2
Premium

NoNic2's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor PR3DA70R Pregled postova
Jeste ikad kupovali nešto sa Amazon.de da je pisalo "Usually dispatched within 1 to 2 months" i je li bilo isporučeno kako piše ili je ispalo da ipak nema pa ste morali otkazati narudžbu?
Prošao sam sada nešto slično sa caseking.de. Pisalo okvirno vrijeme kada dolazi na lager, tipa mjesec dana, meni nije bilo žurba pa sam naručio jer su narudžbe bile otvorene (preorder). Da bi se za mjesec dana taj rok odgodio za tamo još mjesec dana dalje.
Tako da sam odustao. Ne bi htio čekat sad i amazon bezveze, nikad nisam naručio nešto da se toliko čeka. Uvijek je pisalo unutar tjedan-dva maks pa ne znam. Proizvod ne mogu nigdje drugdje naći, već dugo čekam i tražim ako će se pojaviti. Sad se na amazon.de pojavilo ali piše taj rok pa gledam da li naručiti ili ne.

Ja sam bio prije nekoliko godina naručio mikrofon za pc crne boje kojega nije bilo na lageru, cekao sam oko 2 mjeseca, na kraju otkazao rezervaciju i uzeo srebrnu moju koja je bila dostupna odmah. Crna boja se na kraju pojavila ali prošlo je još nekoliko mjeseci vremena.
Također koliko pratim neke artike, npr monitore zna pisati "Usually dispatched within 1 to 2 months" pa svejedno se artikl pojavi kao dostupan unatar 5-10 dana u malom broju primjeraka prije nego što dostupnost opet pređe u "Usually dispatched within 1 to 2 months".
NoNic2 je offline   Reply With Quote