View Single Post
Staro 18.03.2025., 12:06   #257
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
PowerColor RX 9070 Hellhound za 699€ u Njemačkoj ili 779€ kod nas se IMHO od svih običnih RX 9070 modela čini kao najbolji izbor.
Ta mi ne stane. Zato gledam Pulse ili Steel Legend (gledam i sa 2X8pin, nemam 3 na napajanju), gnjidabajt nema šanse da kupim nakon GN izvještaja o njihovom vrhunskom RMA.

Nego nešto mi je malo čudno u cijeloj priči sa RDNA4 grafama, kaže griju se sve na 50-60 stupnjeva što god da im radiš. Ventovi se jedva vrte...a grafe super hladne...sve dok ne baciš oko na hotspot i VRAM. Vidim da je sada novo normalno da je hotpost 30 stupnjeva topliji (na 3060Ti je max 15 stupnjeva, ali je i manja razlika, VRAM senzor nema ), a VRAM je uredno na 85-90+ stupnjeva. Nije li to sve skupa malo previše?
Čini mi se kao da su namjerno ograničili to sve skupa kako bi grafe bile tiše i na papiru hladnije.
Ne znam jesam li ja lud da mis e to čini nenormalno, nisam primijetio da se iti jednom rivjuu bave tim čudnim temperaturama.

Da ne bi bilo za 1-2-3g plakanja jer se grafa kuhala.
Vidim da na redditu ekipa preporuča da se malo nafrlje te krivulje za ventove zbog VRAM-a.

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.03.2025. u 12:11.
Disco je offline   Reply With Quote