Citiraj:
Autor Colop
Ali ovaj LSFI ili ti KZS sklopka je znao padati i navečer kada su sve klime bile ugašene.
Piše mi bojler, bojler, serverska soba, desna soba
|
Ocito da je ta KZS iz bilo kojeg razloga sa svojih 30mA preosetljiva i tu moze biti onda do ispadanja iste radi toga a nekad i radi peaka u snazi.
S obzirom da od tog proizvodjaca ja "najjace" vidim samo C20 A type a da je 300mA, jednostavno izbaci tu KZS sklopku i kreni prvo sa vulgaris FID 40A 100mA pa ako i dalje izbacuje ponekad onda prije stavljanja FID-a 40A 300mA ( kao sto vec imas na pocetku table ) jednostavno prespoji iz tog mjesta na glavni postojeci FID i testiraj.
Ako izbacuje tu glavnu FID-ovku onda imas neki problem sa klimama/instalacijom istih ili instalacija koja je sad takodjer vezana za KZS.
Ako ne izbacuje onda je stvar osetiljivosti same FID-ovke i umjesto 30mA ili 100mA druga FID-ovka 40A 300mA na mjestu sadasnje KZS sklopke ce uredno raditi.
Kako god, s obzirom da ja imam cirkular monofazni 2800W uparen sa 20A 100mA FID i 16A C osigurac i nema izbacivanja, prije bih rekao da nesto sto je sada takodjer zajedno sa klimama spojeno preko te KZS stvara probleme ponekad. U sustini kada spustis taj KZS, sta ti jos nema struje osim klima?