View Single Post
Staro 14.03.2025., 09:37   #411
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Ja sam ga gledao u ducanu, stvarno daje premium osjećaj u ruci. Ajd javi za par dana kako se baterija drži i kakva je kamera. Zanima me da ga uzmem.
Znam da je prošlo više od "par" dana, ali kako sam dobio gripu, nisam baš ni koristio mob pa nije bilo mjerodavno da dajem neku recenziju izdržljivosti baterije.
Evo sada već preko tjedan dana intenzivnog svakodnevnog korištenja iza mene pa mogu dati neki sud.
Baterija je bomba, traje uredno dva radna dana korištenja i još ostane baterije cca 20%.
Prvih dva tjedna sam punio prije nego je palo ispod 20% i samo do 80% (ima opciju u samom uređaju za to) i kada sam krenuo raditi sam počeo puniti do 100% i evo, nakon dva dana korištenja je bilo još 27% baterije.
Mobitel je ugodno iznenađenje za mene jer do sada sam koristio samo Xiaomi (zadnjih 6 godina) i sa svim uređajima mi je baterija trajala max 1 dan i uredno nakon 2 godine je baterija otišla u nepovrat i trajala cca 6-8 sati bez obzira na korištenje, kao da su namjerno to napravili.

Uglavnom, svaka preporuka za HONOR i to ne samo ovaj top, nego i skoro svi ispod jer sam od frendova i kolega koji ih imaju čuo samo dobre stvari vezane uz trajanje baterije.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote