Citiraj:
Autor xlr
Najs! Pratim sto ces na kraju skemijati.
Ja sam si u medjuvremenu poceo slagati stream pc za tv koji ce vrtiti Steam big picture i nece se gasiti jer trosi 10ak W u idleu (HP 1L mini pc). U principu streamat ce igre s mog glavnog kompa koji ce se paliti po potrebi. Za streamanje je podesen Sunshine+Moonlight kombo i Steam link kao backup/alternativa. RustDesk koristim u oba smjera za RDP. Nece biti tako sofisticirano rjesenje kao ovo tvoje, ali radi svoj posao.
Komp sam upgrejdao s wifi Mediatek karticom koju imam viska, ali u planu je AX200/210.
|
Evo update
Koristim acer aspire 3 laptop s ryzenom i vega grafikom
Laptop ima problem s time da se ne budi uz pomoć xbox USB adaptera jer mu isključi struju ma što god mu podesio. No našao sam rješenje: ako adapter prvo uštekam u
usb hub (ubo sam ovaj orico, vrlo sam zadovoljan) koji ima svoj izvor napajanja, onda adapter uvijek radi i uvijek budi laptop iz sleep mode-a
također sam ubo softver
Controller companion sa steam-a koji daje dodatne funkcije kontroleru, tipa anaogni stick miče kursor i RB mu je LMB, dok pritisak na drugi analogni stick poziva njegovu onscreen tipkovnicu. E sad, ta njegova tipkovnica je u najmanju ruku čudna za koristit jer je u stvari rotirajuća a ne standardno da se vide svi znakovi. Vjerujem da je logika dobra no treba se naviknut. S druge strane, pritiskom na gljivu se poziva i Steam-ova onscreen tipkovnica koja mi puno više odgovara
za sada sve funkcionira kao obični windowsi koje kontorliram kontrolerom.