Tema: Revolut
View Single Post
Staro 11.03.2025., 13:13   #3485
atjeroid
dežurno smetalo
Moj komp

atjeroid's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
- Situacija #3

Ukrali su ti mobitel / izgubio si ga

Da se nabrojati još sličnih situacija gdje svatko tko barata tvojim osjetljivim podacima kao što je bankovni račun, jednostavno ne želi doći u situaciju da zbog korisnikove neodgovornosti i nemara ima potencijalnu pravnu trakavicu.

Bio sam za vikend na sajmu fotografije. Jedan od izlagača je bio Cewe. Renomirana firma, sve čisto. Jedan od proizvoda im je kiosk za printanje fotki (mislim da ih u HR Muller ili Dm koristi).
Na sebi imaju USB portove, čitače kartica i ono zanimljivo....USB-C i Lightning kabele.
U 15 minuta koliko sam se zadržao na štandu, vidio sam barem 20 ljudi koji su bez imalo razmišljanja kabelom spojili svoje mobitele i dali kompletan pristup svojim fotkama, samo da bi iskoristili ponudu od 5 printova besplatno...
Vidio hrpu ljudi kak ovo koristi u DMu, sve za jeftiniju cijenu, a papir im tanak ko moj novčanik

Uglavnom, sve situacije stoje. Sve mobove imam custom ROM, osim onoga na kojem imam banke. Kad kupujem mob, gledam da ima što čišći sustav, maknen prek ADB-a ostalo smeće i mir. Imao show jednom sa PBZom, al ok sitnica iznos.

A tast sa jednom drugom bankom, tak da ne riskiram to vise nikad.
atjeroid je offline   Reply With Quote