"izuzetno je blesavo placati DAC sa pojacalom 300+ EUR da bi na njega spajao noname aktivne monitore od 90EUR po komadu"
Pola price otpada na slusalice AD700x slusalice koje zelim da rade ko curica a ne kao sada sa maticne sve je muljavo. hocu zvijer za slusalice i to dobijam sa gunnerom. A druga polovica potrebe su nekakvi zvucnici u stereu koji nisu preveliki bas kao sto sam i napisao u prvom postu. Tako da znam sto zelim samo se gubim u tim audiofilskim konektorima tu sam zero zato i trazim pomoc ako moze samim linkanjem kabela a ne samo imenom...
Preporuci mi neki zvucnik do 150e a da valja
DA taj GUNNR ima pretpojacalo za aktivne zvuvnike zato mi isti i trebaju pasiva otpoada.
Lacy: "Treba ti adapter sa line out (stereo banana) na 2 x mono rca (cinch) ili xlr"
pls linkaj mi kabel da vidim kako izgleda jer sam nedolazim do rjesenja sve mi isto xD
Ok jasno mi je da strereo bananu spajam na izlaz iz daca jel tako?
A drugi kraj kabela u zvucnik to se po meni nemoze spojiti kako si napisao...
Jer ima samo single "rupu" za prijem signala od daca. kuzis?
jean luc
"ili kupit Schiit i neki bolji aktivni monitor (pojačalo/zvučnik),ili samo te kineze, već ovisi što se hoće."
Imas li iskustva sa takvim kinezima ili da idem na provjerenije hifi brendove. Iskreno nezelim davati vise stotina eura za zvucnike koji su preveliki za moje zahtjeve. Dakle maleni 13x25cm tako nesto me zanima pa ako imas preporuku slobodno kazi.
Od poznatih hifi brandova koliko znam oni neproizvode tako malene kutije pa me i nezanimaju...