View Single Post
Staro 08.03.2025., 09:33   #852
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
SPLiFF možeš dobiti taj novac natrag ako dobiješ spor i tražiš povrat troškova. Tu ti još minimalno pripada i dnevnica i putni troškovi. Naravno, dobivanje spora na OS je teško, ako ne i nemoguće. Barem u nekim gradovima, to su generacije prepisivača i beskičemnjaka.
To bi bila zdravorazumna pretpostavka, međutim meni su na sudu rekli da ne postoji način za povrat tog iznosa. Zapravo se ne radi o sporu, ali evo nisam siguran, možda se javi netko tko je uspio dobiti povrat.
Što se samog ročišta tiče, ovrhovoditelj se nije ni pojavio (jer nisu ni imali osnovu za ovrhu) tako je da sudska savjetnica odbacila prijedlog za ovrhu.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
A kaj je sa automobilom? Mislim lako se vidi imaš li automobil....i za to si dužan platiti.
Koliko znam, samo ako je u autu radio prijamnik. A tko će to dokazati...?

Citiraj:
Autor Zeryx Pregled postova
kad smo kupili stan tad je bivsi vlasnik sve odjavio sa sebe i prijavio mene, voda, struja, smece i izmedu ostalog i hrt.
na kraju sam i njega odjavio i ne otvaram nikome vrata. mozda nitko ni ne dolazi. tko zna.
Ček ček, ovo mi zvuči naopako. Ne može bivši vlasnik nekretnine prijaviti novog vlasnika za bilo što. Na novom vlasniku je da dokaže vlasništvo nad nekretninom i sklopi ugovore za režije.
Zapravo, vjerojatno bi jedino HRT prihvatio i da random cigo prijavi tvoj TV prijamnik
SPLiFF je offline   Reply With Quote